#

Incubators från PokéStop på julevent!

Niantics nästa event är snart här! Från och med den 25:e december kan man få Incubators från PokéStop samt större chans att kläcka baby Pokémon!Då var det äntligen dags för julevent!
Detta event börjar den 25:e december och slutar eftermiddag den 3:e januari, 2017. Det är två saker som kommer att hända på eventet; Incubator från PokéStop och större chans att kläcka baby Pokémon. Det förstnämnda innebär att du kommer att få en Incubator (äggkläckningsmaskin) när du snurrar ett PokéStop. Detta gäller dock en gång om dagen och den går i sönder efter att ha kläckt ett ägg. Pikachu med tomteluva kommer att stanna fram tills den 3:e.

Niantic meddelar även att från och med den 30:e december, kommer starters och dess evolutioner att spawnas mer frekvent; Bulbasaur, Ivysaur och Venusaur, Charmander, Charmeleon och Charizard samt Squirtle, Wartortle och Blastoise. För att chansen att få dessa ska bli maximalt kommer lures att hålla dubbelt sålänge (det vill säga en timme istället för 30 minuter). Detta extraevent kommer att vara ända fram tills den 8:e januari.

25:e december – 3:e januari 2017

  • En Incubator om dagen
  • Större chans att kläcka Baby Pokémon
  • Pikachu med tomteluva

30:e december – 8:e januari 2017

  • Starters och utvecklingarna från Gen 1 spawnas mer frekvent
  • 1h Lure Modules

Läs mer om eventen här.

Ut och fånga med er!

– GOSverige.se