#

Nestmigration #10

Nestmigration igen, hjälp dina medspelare och rapportera nest på SilphRoads atlas!Inatt svensk tid skedde den 10:e stora nestmigrationen! Än en gång inträffade detta med 14 dagars mellanrum! För att underlätta för andra tränare, rapportera gärna på SilphRoads nestatlas! Här kan du klicka dig direkt till de större städerna på SilphRoads nestatlas och vill du veta hur du gör för att rapportera, läs vidare!

Direktlänk till de större städerna
Göteborg
Stockholm
Malmö

The Silph Road Nest Atlas bekräftar nest-migrationen

Varje gång en nestmigration bekräftas nollställs Global Nest Atlas hos Silphroad och alla nest blir “unverified”. Är du ute och fångar i ditt vanliga nest och har upptäckt en förändring? Gå gärna in på Global Nest Atlas och fyll i dina iaktagelser och hjälp andra spelare i din stad!

Hur fungerar Global Nest Atlas?

När ett nest-byte är bekräftat nollställer alltså atlasen alla nests och blir gråa, unverified:

unconfirmed
När du är inloggad i atlasen klickar du på ett unverified nest för att rapportera ditt fynd och får då upp en ruta som ser ut som nedan där du då kan välja “Add my report”:

reportfinding
När du gör detta kommer nestet inte bli verifierat förrän flera rapporterar samma sak. Detta minimerar risken för att någon trollar och lägger in falska nästen. När det väl rapporterats samma sak av flera kommer kartan istället för frågetecken visa Pokédexnumret för den Pokémon som nestet innehåller!

confirmed

– GOSverige.se