#

Pokémon GO Fest i Chicago verkar bjuda på regionsbundna

Biljetterna till Pokémon GO Fest i Chicago USA är nu släppta tillsammans med lite mera information.Alldeles nyss släpptes biljetterna till Pokémon GO Fest i Chicago som kommer hållas den 22:a juli. Nu äntligen kan vi få veta mer om vad detta event kommer bjuda på för de som har möjlighet att vara där.

Niantic hintar om regionsbundna

I informationen om eventet visas denna bild upp med tillhörande text:


De skriver alltså att man kommer kunna fånga en stor variation av Pokémon inklusive Pokémon som aldrig någonsin innan har synts till i Grant Park (platsen för eventet) och att detta är en stor chans att fylla luckorna i Pokédexen.

Specialstopp med speciella 2km ägg

Eventet kommer också att erbjuda vad det ser ut som tillfälliga Pokéstopp med eventspecifika 2km ägg. Tyvärr kommer vi nog få vänta tills den 22:a för att få veta vad dessa specialägg innehåller.
Biljetten till eventet kostar cirka 243 svenska kronor och direkt när eventet gick live försökte vi lägga en biljett i kundkorgen och lyckades. Nu 16 minuter efter släppet verkar sidan ha problem och biljetter går inte att köpa, alternativt har de redan tagit slut!

Uppdatering: 19:23 alltså 23 minuter efter biljettsläpp var biljetterna slut!


Något som även nämns är att det kommer vara utmaningar och vinster för de som deltar i utmaningarna. Mer information om dessa kommer komma de närmsta veckorna. De som deltar kommer även kunna få en speciell medalj att stoltsera med för att ha deltagit i eventet!

Vi är djupt avundsjuka på USA och hoppas verkligen att ett liknande event kommer till Sverige snart. Men är de regionsbundna värda över 200:- om det är som de skriver? Ja det är ju trots allt mycket billigare än ett jordenruntflyg.

– GOSverige.se