Returer

Ångerrätt
Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du returnera oöppnade produkter till oss inom 14 dagar från det att du erhållit varan. Du returnerar snabbt och enkelt genom att göra en Returanmälan och sedan returnera till vårt svenska lager med Schenker eller DHL.

Så här gör du en retur
Gör en Returanmälan på epostadressen: returanmalan@monsterbutiken.se och ange vad du vill returnera. Du får då svar med instruktioner.

Viktigt att tänka på när du gör en retur
Vid alla returer måste varan levereras i obruten originalförpackning. Varorna måste packas väl och bäst är att använda den oskadade originalförpackningen och emballera väl. Produktens originalförpackning får aldrig användas som ytterkartong! För att kunna hantera din retur behöver vi ditt namn, kundnummer och ordernummer – bifoga därför följesedeln i paketet så har vi all information vi behöver för att snabbt kunna hantera din retur.

Returer skickas till vår returadress. När du returnerar en vara på grund av ångrat köp, är det du som kund som står för fraktkostnaden.

Reklamationer & felleveranser
Om du vid mottagandet av ditt paket upptäcker att försändelsen är synligt transportskadad ska detta reklameras omgående till paketombudet, detta gäller både vid hemleverans och när du själv hämtar paketet hos ett ombud. Om du vid uppackning upptäcker att innehållet är skadat, hör av dig till kundservice@monsterbutiken.se senast inom 7 kalenderdagar.

Om du har fått fel vara, om varan är skadad eller om det är något annat fel på varan, var vänlig kontakta kundservice på kundservice@monsterbutiken.se innan du returnerar produkten. Ange alltid ditt ordernummer i mailet. Bifoga en digital närbild om produkten är skadad samt ytterligare en bild om det finns yttre skador på paketet.

Vid eventuell återsändning av reklamerad produkt skickar vi dig en förbetald returetikett. Om du själv väljer att skicka tillbaka produkten så ansvarar du för fraktkostnaderna. Tänk på att det alltid är du som ansvarar för att sändningen kommer fram hel. Packa väl i originalförpackning och bifoga beskrivning av felaktigheten samt packsedel med ditt namn, adress och telefonnummer.

Återbetalningar
Vi återbetalar dig hela ordervärdet inom 14 dagar efter att vi mottagit din retur. Om du har valt att betala med kredit-/betalkort sker återbetalningen till samma konto som du har använt.

Byten
Om du vill byta en vara så måste du lägga en ny order på vår hemsida på den vara du istället önskar och returnera den oönskade varan till oss. Vi skickar då den nya varan till dig omgående och när vi fått in din retur gör vi en återbetalning till ditt konto. Återbetalningar sker enligt ovan.