Klockor för barn

Klockor för barn

Klockor för barn kan vara den bästa present du kan komma på att köpa till ditt barn eller barnbarn. Vi vill tipsa om nya svenska Torekovs barnklockor.

 

Julklapp som håller

Tänk så ofta man står inför valet av present. Är det inte julklappsstress, så blir det snabbt födelsedag, skolstart eller skolavslutning.

Då uppstår den eviga frågan, vad ska man köpa?

Jag och min partner höll på att bli tokiga för någon månad sedan då vi själva skulle ut och titta på julklappar. Barnens önskelista innehöll ingenting meningsfullt. De hade kryssat i årets julklappstidning, och vi kände att ingen leksak skulle överleva många dagar i lekrummet. Inte intresset för densamma heller!

 

Klockor för barn – ett smycke

Därför letade vi vidare efter något ”som skulle ge något”. Och så råkade vi hamna på en hemsida från en svensk klocktillverkare som satsat på klockor för barn.

Vi gillade först och främst idén av att få ge något fint. Ett smycke. Jag vet att framför allt vår lilla flicka, som vi köpt en liten guldklocka med rosa klockarmband till, kommer att skrika högt av glädje när hon öppnar sin ask!

 

Barn ska lära sig klockan

Men vi tyckte även om att köpa en klocka för barn just för att de verkligen borde ha en! Vår son är 9 år och han kan inte klockan. I alla fall inte så bra som han borde göra. Ärligt talat så inser vi att vi kanske inte heller givit honom bästa förutsättningar. Han har ingen klocka och vi har inte suttit och jobbat särskilt mycket med honom.

Det ska bli ändring på det efter jul!

 

Barnklocka med klass

Men vi skulle inte lyckas få våra barn att ha på sig något som inte de tycker är fint. Vi är ingen märkvärdig familj, men vi tycker att det är trevligt att klä upp våra barn ibland och de vill gärna känna sig fina när de går till skolan. Den lilla flickan vill klä sig själv, och hon kommer älska att ta på sig hennes rosa Torekovsklocka för barn. Hon hade aldrig tagit på sig en klocka i plast med någon prinsessa eller små fåglar på…

 

Hypoallergen barnklocka

Vår son är lite överkänslig, allergisk. Därför känns det viktigt för oss att man inte i onödan utsätter honom för metaller mot huden. Vi vill absolut inte att han ska utveckla Nickelallergi också. Letar man efter klockor för barn så är det härligt att se att skaparna till Torekovs armbandsur för barn har satt Titan på kontaktytan mot handleden. Det är allergifritt.

 

Guide klockor för barn

Vi hittade deras hemsida när vi Googlade Guide barnklockor. Förutom att vi hittade årets julklappar så lärde vi oss mycket om vad man bör tänka på, och leta efter när man söker klockor för barn. Ett tips är att gå in där och läsa.

 

Avslutningsvis önskar jag att ni får en superfin Jul! Glöm inte bort att oavsett vilka julklappar ni köper så är det Er tid barnen mest behöver! Njut av lediga dagar! Baka, mys – passa på och lek med era barn! God Jul!

(Tack @torekovswatches för lånet av bild på er Instagram)