Därför bör du ha en självhäftande griffeltavla därhemma

Därför bör du ha en självhäftande griffeltavla därhemma

En griffeltavla kan vara användbar på flera sätt och vis. Du kan exempelvis skriva ner din att-göra-lista för dagen, en planeringslista på kontoret eller så är den bara en rolig yta för barnen att rita på. Tavellack kan dock vara besvärligt, så varför inte prova på en annan sorts lösning: nämligen en självhäftande griffeltavla. Med hjälp av tavelfolie får du chansen att skapa en helt egen skräddarsydd griffeltavla enligt dina behov och önskemål.

Tavelfolie snarare än en griffeltavla

När du beställer tavelfolie är det upp till dig vilka exakta mått och vilken design folien ska ha. Tack vare att det är en självhäftande griffeltavla blir den även mycket lätt att applicera varhelst du vill ha den. Du har därför full kontroll över exakt hur din tavelfolie ska se ut samt var du vill ha den.

När du beställer folie för din självhäftande griffeltavla ingår det inte bara instruktioner för smidig applicering, utan du får också en skrapa som gör det extra smidigt att applicera folien. Beställ din folie som metervara eller i exakta mått och fäst din självhäftande griffeltavla på den perfekta platsen. Slipp all tavellack som ordinära griffeltavlor för med sig.